Navigation
Icon

Vingaver - Send en vingave online

Ludv. Bjørns Vinhandel A/S importerer vin fra næsten hele den vinproducerende verden og kun direkte fra producenten selv! Dermed springer vi alle fordyrende mellemled over. Vi løser dagligt alle former for opgaver for vores kunder, så benyt dem af vores store erfaring til at sammensætte netop deres vingave til personale og kunder. Kontakt os allerede nu og få et uforpligtende vintilbud.

Vi har lavet et større udvalg af vingaver som ses herunder. Vingaverne vil løbende blive udskiftet så de passer til årstiderne. Du vil finde vingaver der passer til en hver lejlighed og enhver pris. 

 

Levering af vingaver i Danmark

Vi leverer og sender vin og vingaver over hele Danmark. Vort meget store udvalg gør det let at finde netop den vin/vingave, De søger. Herunder findes en række færdige vingaver, men benyt dem også af alle vores andre vine. 

Bestiller De en af vores vingaver inden kl 12, vil vingaven være hos modtager dagen efter. Skal du have en vingave ud som en hasteleverance, hastelevering i København klare vi også det. 

Vi laver også firmalogo på gaveemballage, trækasser, kartoner eller en helt egen designet etiket. Vi har også Gavekort, og ved gentagende bestillinger opbevarrer vi gerne visitkort til fremtide bestillinger af vingaver.

Send et gavekort

Vingaver - Send en vingave online

Det er altid en god ide at købe et gavekort fra Ludv. Bjørns Vinhandel. Med et gavekort i hånden har modtager selv mulighed for at vælge netop det, der er behov for. Et vingavekort er derfor en rigtig god løsning for både gavegiver og gavemodtager. Ønskes et andet beløb end nedenstående gavekort, beder vi vores kunder kontakte vores kundeservice på tlf 33 15 16 13.

Se vores udvalg af gavekort her!

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv