Navigation
Icon

Firmagaver

Det med at give firmagaver, kundegaver, medarbejdergaver, reklamegaver, jubilæumsgaver, fødselsdagsgaver eller blot en kærlig tanke er noget der bruges meget i Vores arbejdsliv.
Mange firmaer har det nok sådan, at det er noget der bare skal gøres – en lidt besværlig ting og som hurtigt tager tid.

Men samtidig er det også en vigtig del af ens virksomhed. Det viser respekt, omsorg, taknemmelighed osv.
Dernæst er det også en god reklame og giver et positivt indtryk af virksomheden. Trofaste kunder og medarbejder sætter mere og mere pris på en firmagave, kundegave, jubilæumsgave osv. I takt med at alt går hurtigere og hurtigere og man oftere og oftere kommunikere via mail, Skype, calls osv. betyder det mere, end man lige tro at modtage en personligt udvalgt gave med en personlig hilsen.

Her hos Ludvig Bjørns Vinhandel er Vi specialister i netop al dette med firmagaver, kundegaver, medarbejdes gaver, reklamegaver, jubilæumsgaver, fødselsdagsgaver osv.
Sammen skræddersyr Vi en løsning der passer til netop Jeres virksomhed. Om I er en lille, mellem eller stor virksomhed så kan Vi få det til at matche netop Jeres behov, uanset om firmagaven/kundegaven er til den ene eller anden anledning, faggruppe, køn osv. Med et stort og meget varieret sortiment spænder Vi vidt. 
Dernæst kan Vi også sørge for, kortet til firmagaven bliver skrevet og ydermere sørger Vi for udbringning i hele landet, samt udlandet.

Vigtigst af alt er dog, at hele processen med valg af netop Jeres firmagave er af høj kvalitet. Det er lige fra kontakten mellem Os og Jer, vejledningen, produkterne, pakningen af gaven samt udbringning.
Kontakt os for et uforpligtigende tilbud så Vi sammen kan finde den optimale løsning for Jeres virksomhed, så firmagaver, kundegaver, jubilæumsgaver osv. bliver af høj kvalitet samt en nem og enkel proces.   
 
 
   

 
 

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv