Navigation
Icon

Bollinger Champagne

Bollinger champagne blev grundlagt i 1829 af Paul Renaudin, Hennequin de Villermont og Jacques Bollinger (deraf navnet). Virksomheden ejes i dag af Bollinger familien, og er et af de sidste store familie-egede champagnehuse, der er tilbage.

Hos Bollinger, går man stadig utroligt meget op i at leve op til de allerhøje kvalitetskrav som stifterne af selskabet havde tilbage i 1800 tallet. Bollinger har altid kunne sammenkodes med god stabil høj kvalitet, men efter Bollinger-familien overtog virksomheden 100%, blev der for alvor sat fokus på, at kvaliteten var højeste proritet, og der blev derfor  investeret i de bedste vinmarker i området. Bollinger ejer hele 170 ha egne marker, hvor de 85 er 1.cru og Grand Cru. Bollingers Special Cuvee indeholder så høj en andel druer som 80% fra 1.cru og Grand cru marker.

Et af de mest brugte citater indenfor vinverdenen, var dette fra Madame Lily Bollinger: “Jeg drikker Champagne , når jeg er lykkelig. Jeg drikker den også, når jeg er ked af det. Nogle gange drikker jeg den, når jeg er alene; og når jeg er sammen med andre, betragter jeg den som helt nødvendig. Jeg nipper til den, når jeg ikke er sulten, og drikker den, når jeg er. Ellers rører jeg den aldrig - undtagen når jeg er tørstig.” Lily Bollinger overtog ledelsen af huset i 1941. Bollinger har igennem alle disse år formået at holde den høje kvalitet, og gør det stadig den dag i dag. Bollingers champagner opnår altid karakterer i den øverste ende, fra fagpressen verden over.
Ikke at forglemme, er Bollingers indblanding i James Bond universet, hvor Bollinger er Agent 007’s foretrukne champagne siden 1973 – Især prestige-cuveen R.D. Dette sker både i de lidt ældre film, men også i nyere film som feks Skyfall.
 
Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv