Navigation
Icon

Kocemba's Sparkling Tea

Ideen bag Kocemba startede allerede i 2009 da Jackob Kocemba, som er uddannet vinsommelie, fik til opgave at matche en særlig vin, til en særlig dessert med div. bær.
Efter en tid kom han på ideen om at lave en helt ny kategori inden for ”drikkelse” baseret på te friske urter og hvidvin. Fra 2009-2011 blev mere end 1000 forskellige teer, urter osv. smagt og i foråret 2011 blev Kocemba Sparkling Tea en realitet, i Christians Feld nær Kolding. 
Kocemba Sparkling Tea findes både med og uden alkohol. Med friske smage som hindbær, jordbær, citrus, jasmin, lemon juice, hyldeblomst, ingefær etc. er Kocemba Sparkling Tea et oplagt og godt valg som aperitif eller til desserten og kagen. 
Teen ligger nogle døgn på tanke for at udvikle den rette smag. Dernæst kommer den på flaske og får lov at hvile i fire måneder hvorefter den er klar til at blive nydt.
Hos Kocemba bliver alt lavet med hånden – lige fra plukningen af tebladene til påfyldning af flasker, det hele med respekt for klimaet.  

KOCEMBA PRODUCERES PT IKKE!

VI ANBEFALER Copenhagen Sparkling Tea Company 

SE HER!

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv