Navigation
Icon

Black Friday

BLACK FRIDAY 2019 - Ludv. Bjørns Vinhandel A/S
- ER DU KLAR TIL BLACK FRIDAY?

Ludv. Bjørns Vinhandel fejrer Black Friday - OG DU SKAL SELVFØLGELIG MED!
Kan du huske Black Friday hos os sidste år? Det kan vi, og nu er du landet det helt rette sted for at være med. Vi er i fuld gang med at forberede vores Black Friday 2019 hos Ludv. Bjørns Vinhandel og du kan godt begynde at glæde dig til nogle få - men RIGTIG gode tilbud.

BLACK FRIDAY I DANMARK
Hvor stammer Black Friday fra ? Det startede i USA og har i mange år været amerikanernes ultimative udsalgsfest. Efter Thanksgiving startede alle udsalgene, og i dag kendes Black Friday som kilometerlange køer med sovende kunder og vild onlineshopping.

Uanset branche er flere og flere danske butikker kommet med på moden, og fejrer både Black Friday på nettet og i deres lokale butikker. Hos Ludv. Bjørns Vinhandel benytter vi selvfølgelig også lejligheden til at diske op med skarpe tilbud på lækker Black Friday vine.

Hvad er datoen for BLACK FRIDAY?
Black Friday finder sted i Danmark fredag den 23. november, og allerede når klokken slår 00.00, starter udsalget på vores webshop – så det er bare med at være klar ved tastaturet.

VI SES TIL BLACK FRIDAY!
… og du kan allerede nu, begynde at forberede dig til tilbudsfesten ved at tage en rundtur i butikken, ja  og så kan du med fordel tilmelde dig vores mail her. Så er du klar, når de første tilbud tikker ind!! 
 

Nyhedsbrev

* er påkrævet
Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv