Navigation
Icon

Rødvin / Italien / Apulien

Apulien
For bare 10 år siden var Apulien ikke et område der var kendt af den almindelige dansker, og går man 10 år yderligere tilbage var dette områdes vinproduktion yderst beskeden og ikke noget der var værd at drikke i forhold til resten af landet.
 
Heldigvis har forandringerne i Apulien slået kraftigt igennem, og i dag har næsten alle smagt vin fra dette område.
 
Området har nemlig en fordel ved dens ideelle jordbund bestående af både kalk og jern, samt de varme vinde fra det nordlige Sahara, der med jævne mellemrum efterlader sand på og imellem vinstokkene. Dette er medvirkende til at gøre vinen nærmest oversøiske, med fyldig frugt og blød tannin.
 
Primitivo, som svarer til den californiske Zinfandel, er den vel nok mest kendte drue. Dog er hoveddruen fra området Negroamaro.
 
Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv