Navigation
Icon

Talbott

Carmel Valley

Tilbage i 1982 begyndte Robb Talbott at plante sin oprindelige Diamond T Estate vingård på en kold, forblæst bjergtop i Carmel Valley der ligger i Monterey syd for San Francisco. Konventionel visdom var imod ham, og mange sagde at det stejle, eksponerede område med massive skifer kampesten var "for kold", "alt for svært at plante" og "for udfordrende at vokse på."
Men Robb holdt fast i sin vision, da han besluttede at hugge de massive kampesten med en forhammer.
"Det hele startede da jeg smagte en stor Bourgogne for første gang" siger Robb.Diamond
"Denne oplevelse gav et stort smagsindtryk og da jeg blev ældre vidste jeg, at jeg ønskede at skabe unikke og exceptionelle Chardonnays og Pinot Noirs. Vine der fandt deres inspiration fra traditionerne i Bourgogne, men havde deres rødder i Californiens jord".

For at nå dette mål har Robb Talbott etableret en af Central Coast’s mest værdsatte Estate programmer som omfatter to af Monterey County grand cru marker: Diamond T Estate og den legendariske Sleepy Hollow Vineyard i Santa Lucia Highlands.
Selvom de blot er placeret 18 miles fra hinanden, er vækstbetingelserne for disse to vingårde meget forskellige, hvilket giver rige og spændende Chardonnays og Pinot Noirs, som udtrykker deres unikke terroir.

Hvidvine fra samme område:

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv