Navigation
Icon

Storm Winery

Ernest Storm voksede op I Sydafrika hvor han færdiggjorde sine studier ved Elsenburg Agricultural School, som ligger lige uden for Stellenbosch. Efter han var færdig med sit sidste år, arbejde han hos en Winemaker i Stellenbosch-regionen, og derudover to høstsæsoner i det køligere Walker Bay hvor han var konsulent på nogle få mindre projekter sammen med sin bror Hannes.

Ernest ønskede sig erfaring på den nordlige halvkugle og tog derefter job i Sierra Foothills i Californien, hvor han tilbragte to år i dette lunere område-lærte en masse om højere pH værdier, og mere modne aromaer. Opvokset i et køligere miljø, længtes han dog efter at lave mere balancerede vine på Pinot Noir og Sauv. Blanc. Ernst fandt frem til Santa Barbera County, og så et stort potentiale. Det middelhavslignende klima delte mange fællestræk med Western Cape. Vekslende undergrund og områdets mange mikroklimaer, gør det til en region med uendelige muligheder.

Ernst arbejdede hos Firestone Vineyards i 3 år, og det skulle vise sig at blive en udbytterig periode. Han arbejdede med større produktioner, og eksperimenterede en del med Sauv. Blanc og andre typer. Storm startede med at lave 6 fade i 2006. I 2008 blev han involveret i winemakingen hos Curtis Winery. I slutningen af 2013, forlod han så Curtis for at fokusere på Storm.

Storm er fokuseret på at producere klassiske vine fra allerede afprøvede parceller, og vine med diversitet i.f.t. jordbund og årgange, hvor kodeordet er balance.

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00

Gå til indkøbskurv